Crònica de la sessió de desembre de Jocs a l’Aula

Dissabte 14 de desembre vam realitzar l’última sessió de Jocs a l’Aula de 2019, una bona forma de fer el tancament d’aquest any, amb una sessió amb certs tocs diferencials. 

Només començar, vam tenir tres presentacions de jocs per part d’alguns dels assistents i posterior donació pel projecte Jocs a l’Aula. Es va presentar “Pippo”, un joc d’agudesa visual, juntament amb les adaptaciones pròpies que n’havia fet la Ruth Barjuan per treballar els òrgans dels sentits a l’aula així com una versió amb visió logopèdica per treballar les vocals. La Núria Baldich va presentar “Parauleja”, un joc que relacionant una lletra i un símbol ens farà rumiar per trobar la paraula adequada. Per últim Miquel Subirats, no va presentar un joc sinó 3 en format llauna que són part de la mateixa sèrie i que tenen el mateix objectiu, crear paraules. “Vuitdeu” a través de cartes amb lletres, “Vuitquatre” amb daus de lletres i “Setsis” a través de daus amb síl·labes. A més a més, es va comentar l’existència del “Sisset” que, igual que “Vuitdeu”, també utilitza cartes.

Jocs donats per a ser incorporats al fons de jocs de Laboratori

A partir d’aquí, la sessió va concórrer amb normalitat amb una petita excepció, a la sala del costat un crim estava a punt de cometre’s. Una partida especialment ambientada del joc Refugio de GenX posaria a prova els nervis dels assistents i la seva capacitat d’actuar sota pressió.

Jugant a “Refugio”

Els jocs que es van poder jugar en aquesta sessió van ser:

  1. Rallye (Djeco)
  2. Monetes (El Troquel)
  3. Feelinks (Mercurio)
  4. La isla prohibida (Devir)
  5. Musa (2Tomatoes)
  6. El Frutal (Haba)
  7. Refugio (GenX)
  8. Capitán Flint (Átomo)
  9. Gizeh! (GDM)
  10. Caracoles Go! (Diset)

Això és tot, ens veiem l’any vinent, l’11 de gener, amb les piles renovades per una nova sessió de Jocs a l’Aula!

Que comenceu el nou any com acabeu aquest: jugant molt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.