Ubicada a la Facultat d’Educació de la UB, al Campus Mundet, l’Aula de Jocs es tracta d’un espai amb capacitat per a 60 persones on els jocs de taula moderns són els protagonistes. Compta amb una col·lecció de jocs de taula de més de 700 exemplars, provinents de donacions d’editorials i particulars, així com de la compra per part de la pròpia Facultat i de Laboratori de Jocs.

L’Aula de Jocs es planteja dos objectius principals: d’una banda recuperar l’hàbit de joc en edats on, generalment, s’ha deixat de jugar; i d’altra ressaltar les potencialitats educatives dels jocs de taula. Partint d’aquests dos grans objectius, es defineix el seu funcionament en quatre línies d’actuació: com a espai de joc lliure, com a espai de formació sobre ABJ, com a centre de recursos sobre ABJ i com a espai de recerca sobre ABJ i sobre els jocs de taula.

Podeu consultar el fons de jocs en aquesta mateixa pàgina o bé mitjançant el següent enllaç: Catàleg de l’Aula de Jocs UB. Si desitjeu més informació sobre l’Aula de Jocs o bé visitar-la: aulajocs-educacio[@]ub.edu.