Comença la campanya de Goteo!

Avui arrenca a Goteo.org la campanya del nostre Catàleg d’Experiències Lúdiques (CEL), un dels 13 projectes seleccionats al juny a la convocatòria #FemEducació de crowdfunding educatiu de la Fundació Jaume Bofill.

El Catàleg d’Experiències Lúdiques (CEL) vol recollir totes aquelles experiències d’ús de jocs de taula per a l’aprenentatge que ja s’estan duent a terme actualment a les nostres escoles d’educació infantil i primària per part de mestres que han apostat per aquesta metodologia, per tal que altres educadors les puguin conèixer, els hi serveixin de font d’inspiració i d’aquesta manera animar-los a replicar-les, adaptar-les a les seves necessitats o a crear-ne de noves.

Des de Laboratori de Jocs apostem fermament per l’Aprenentatge Basat en Jocs com a innovació educativa però no ens adrecem només a educadors i famílies, busquem també la complicitat de tota la gent que forma part del món dels jocs de taula: aficionats, autors, associacions, botigues, editorials…

T’imagines que a la teva escola un mestre o una mestra t’hagués fet classe fent servir jocs de taula? Doncs d’això es tracta!!! Segurament la majoria de nosaltres no vam tenir aquesta sort, però ara tenim l’oportunitat d’ajudar a facilitar que els jocs de taula tinguin més presència a les escoles com a eina educativa.

Ens ajudes a fer-ho possible? Comparteix el nostre projecte! O millor encara, fes-te’n mecenes!

Enllaç a la campanya: http://goteo.cc/cel

Per cada € que aporteu al nostre projecte mitjançant Goteo, la Fundació Jaume Bofill el cofinançarà amb un altre € fins a un màxim de 2.000€. Ens hem marcat un objectiu econòmic mínim que hem d’assolir durant els primers 40 dies de campanya. Un cop aconseguit, tindrem 40 dies més per arribar a l’objectiu òptim que ens permetrà ampliar l’abast del projecte a l’educació secundària.

Apropem els jocs a l’escola!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.