DAU 2018: Presentant el CEL

Com ja us vam comentar a una entrada anterior, hem tingut la sort de poder presentar al Festival del Joc DAU de Barcelona el Catàleg d’Experiències Lúdiques (CEL).

25 persones van passar per les presentacions que vam fer. Els primers 30 minuts els vam dedicar a tafanejar entre els jocs de diverses editorials (Haba, Devir, GDM, Tranjis Games, Atomo Games, MasQueOca, Mercurio, BrainPicnic i Asmodee), jugar a ells i intentar pensar com es podrien utilitzar a l’aula.

 

 

A continuació vam entrar en detall a explicar què és i com funciona el Catàleg d’Experiències Lúdiques (CEL).

La veritat és que l’acollida va ser meravellosa, molts dels assistents no coneixien el CEL i ho van valorar com a un recurs molt útil, altres persones ja van mostrar el seu interès en poder compartir les seves pròpies experiències… també es van fer suggeriments de millora (sobretot ampliar a més etapes i poder assenyalar aquelles experiències utilitzades amb alumnes amb NEE).

Hem sortit molt satisfets del feedback rebut durant les dues presentacions i també amb els comentaris positius de referents com en Pepe Pedraz, que ens anima a continuar treballant perquè segueixi creixent.

Abraçades lúdiques onsevulga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.