Ludus Interruptus!!!

Tarda de dimecres 11 de març de 2020

Anem a l’aeroport a recollir a Manu Sánchez, fem broma sobre el Coronavirus i ens donem una gran abraçada. Hores més tard arriba l’Óscar Recio.  Junts ens anem a sopar.

Dijous 12 de març de 2020

Primera formació a la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona. Com sempre tot un èxit. Però durant el matí hi ha molt moviment de passadissos, alguna cosa està passant.

Al migdia ens comuniquen que es pot aturar l’activitat a la universitat i que la formació de divendres no està assegurada.

En poques hores tota la situació ha canviat. Ens adaptem el màxim al que anem coneixent.

Finalment s’anul·la la formació de divendres a la Facultat i també la de dissabte dins el curs Jocs a l’Aula. Es gestiona el canvi de vol i tornen a casa …

Tot estava preparat, tots teníem molta il·lusió i ganes de tornar a gaudir de la formació d’en Manu i l’Óscar però no podíem preveure la Covid-19.

Ludus interruptus!!!

Després de tornar a totes les persones les seves donacions per poder realitzar la formació pensem que havíem de fer alguna cosa més. El curs no podia acabar així.

2 mesos després…

Dissabte 16 de maig de 2020

Totes les persones de el curs més aquelles que s’havien apuntat expressament a la sessió presencial són convidades a realitzar una sessió en línia amb en Manu i l’Óscar.

Vols saber de què van parlar?

Aquí ho tens.

I recorda: jugar fa que el confinament no sigui tant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.